محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

وحیدی: زائرین کرونا مثبت در مرزها قرنطینه می‌شوند

وحیدی: زائرین کرونا مثبت در مرزها قرنطینه می‌شوند وزیر کشور با تاکید بر اینکه باید تست از زائرین در مرزهای زمینی و فرودگاه‌ها از سوی مسئولین به صورت دقیق انجام شود گفت: پلیس برنامه‌ریزی لازم را برای یک طرفه کردن جاده‌ها برای بازگشت زائرین در نظر خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 27
کد خبر: ۱۰۳۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی وزیر کشور امروز (دوشنبه 5 مهر) در نشست مسئولان ستاد مرکزی اربعین درباره آخرین وضعیت آمادگی وزارتخانه به منظور بازگشت زائرین اظهار داشت: برای اطمینان از روند صحیح بازگشت زائرین ایرانی از عراق این جلسه تشکیل شده و کمیته ها و دستگاه های زیادی در این نشست حضور داشتند.

 

وی افزود: در این نشست درباره لزوم رعایت مسائل بهداشتی هنگام بازگشت زائرین و تست‌‌های فوری بحث شد و افرادی که تست آنها مشکل دارد باید در محل خاصی تحت قرنطینه قرار گیرند.

وزیر کشور تصریح کرد: آنها دسته از زائرانی که با هواپیما به ایران بازمی‌گردند باید 2 دوز واکسن را تزریق کرده و تستهای آنها باید در فرودگاه مبداء کنترل شود.

 

وحیدی اضافه کرد: در موضوع حمل و نقل زمینی هم در این نشست بحث شد و مقرر شد که پیش بینی‌های لازم درباره حمل و نقل ریلی هم اقداماتی صورت گیرد.

وی اظهار داشت: پیش بینی تغذیه و پشتیبانی از زائرین و توزیع آب آشامیدنی و غذای مختصر هم در مرزها شده است.

وزیر کشور عنوان کرد: اگر لازم باشد به تشخیص پلیس قرار است محدودیت‌های ترافیکی در برخی نقاط در نظر گرفته شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار